Цецка е виновна

Цекс

Цекс

Цецка Цачева е виновна за всичко. Всъщност, тя е сивият кардинал, под чието влияние се създава блогът „Печатни грешки“.

Всичко започна от басмяната рокля, която според официалната информация, тя е купила за майка си, срещу скромната сума от 23 лева от събора в село Припек. По неофициални данни изисканият тоалет просто е грабнал окото на председателя на парламента. В частен разговор с Искра Фидосова тя заявила, че възнамерява да води пленарното заседание с новата дрешка веднага след почивните дни по 24 май.

Виновни за този блог са и вещиците (връзката с Цачева няма). Според агенция „Блиц“ само сексът с вещеци ще спаси света от изчезване. (Няма все още издаден наръчник за спасение от армагедона, но вероятно този тип жени ще се отличават от останалите по басмените дрехи).

Ако все пак такъв наръчник не види бял свят, а мъжете не открият вещица, с която да се съвкоплят, за да се спасят в броя си от понеделник вестник „Труд“ разказва какво ще стане. Под заглавието „Умираме според правителствена програма“ става ясно, че Министерството на труда и социалната политика си е поставило цел за 2011 година да умрат 110 011. От публикацията, обаче става ясно, че народонаселението е преизпълнило правителствения план – за този период са починали общо 110 165 души, а числото в графата “умирания” е част от официалните цели на МТСП.

Внимавайте, ако не изпълним нормата за 2012 година ни чака съвместна акция на Тотю Младенов и Министерството на вътрешните работи.

А иначе, Цецка Цачева е виновна за всичко. Тя повлече крак с нейната басмяна рокля от село Припек. И понеже печатните и електронните ни медии доста често служат за дреха, в която родната глупост да се облича „Печатни грешки“ ще следи … новите тоалет(н)и.

Advertisements

6 thoughts on “Цецка е виновна

 1. komitata каза:

  В Стандарт четох, че тя избрала и яйцето-подарък за папата. Жената не се бои да демонстрира вкус.

 2. Polina Paunova каза:

  Хм. С оглед на това, че винаги съм я смятала за кокошка… твърде вероятно е сама да е снесла 200 кила шедьовър ;))

 3. rado каза:

  @Полина : хахахахахаха 🙂

 4. Polina Paunova каза:

  @rado не се смей, снася и мъти женицата 🙂

 5. rado каза:

  че снася – ясно, ама май не са яйца, щото мирише на акано 🙂

 6. Anelia Kovacheva каза:

  Много дейна е тази Цецка, труженичка и ако се наложи съм сигурна, че ще снесе яйце,което по размери май само с това на Фидосова може да се мери. Или едната да го снесе, другата да го измъти, познай коя?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: