ШУУТ МИ НАО!

Image

Кунева се е оженила по любов, не за фамилия. Неудобно й е да говори за тези неща. Не е ползвала облагите на комунизма. Ползва тези на посткомунизма.

Бившият еврокомисар няма дядовци за продан (разбирай като Бойко Борисов, който по мои сметки има поне трима различни – един лежал в Белене, един убит в царевицата и един кмет от БКП – за последния рядко споменава).

Та… за разлика от него госпожа Кунева няма никакво намерение да парадира пред “24 часа” с дядовците си. Нито с това, че единият е лежал в Белене и е излязъл оттам 40 кг, нито ще парадира с неговите страдания. Нито ще разказва за дядо си царски офицер.

Това, че ги е споменала е просто… грешка на езика.

И аз няма да ви кажа, че съм висока, руса, слаба, със сини очи, чувство за хумор, добро сърце и проблемът ми е, че съм много доверчива и добра.

Advertisements

7 thoughts on “ШУУТ МИ НАО!

 1. Кръстева каза:

  Тактиката крадецът да вика дръжте крадеца е удивително устойчива и непреходна. През цялото време не мога да открия как г-жа Кунева смята да се погрижи за гражданите/селяните, за което непрекъснато призовава да си признаят останалите партии, което само по себе си е ок, но това първо тя трябва да го направи…

 2. Grigor каза:

  Що не се гръмнеш, бот!

 3. bota каза:

  BOT be bot

 4. vuzmutitelno каза:

  Станахте вече много смешни.Но за моя радост и ваше съжаление,можете да въздействате само върху хора лесни за манипулиране от пресата, която е тотално в услуга на власт имащите и тяхното обкръжение.Г-жа Кунева е отговорила на въпросите на журналиста ,а не е изтъкнала умишлено историята на семейството си….Явно тук атаките ви не успяха ,защото дори не допускате ,че човек има право да се защити.Но това сте вие ,хора далеч от демократичното мислен…. Сервилниченето ви явно няма граници….

 5. Калоян каза:

  Мой човек, блогът ти няма да оцелее дълго време ако го пълниш с безпочвени клевети. 😉

 6. Избирател каза:

  Пръмовица е еталон за „честен“ човек. Къде, к’во може, го предаде, в лична полза.

 7. scanman каза:

  Абе ако си хем руса, слаба и беззащитна сме на твоя страна, пък каквото сабя покаже 🙂 Междувпрочем преди време ми се набиваха в главата идиотщините дето пишат по вестниците, ама процесора ми е твърде слаб да обхване идиотщината. Давай, пък квото излезе. Пътят към ада бил павиран с добри намерения.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: